Registrace Zapomenuté heslo?
 
přihlašovat automaticky
 
 
 
 
 

Celková cena s DPH:0,00 Kč

 
 

obchodni-podminky-do-28-02-2014

PLATNOST DO 28.02.2014

Objednávání zboží :
Zboží je možno objednat e-katalogem, telefonicky, osobněpísemně, nebo e-mailem. Zboží nelze objednat prostřednictvím SMS ! Při objednávkách je nutné uvést funkční telefonní číslo příjemce a email.

Ceny :
Zaregistrovaným velkoobchodním zákazníkům s dobrou platební morálkou poskytujeme po dohodě slevy v závislosti na skladbě a výši odběru zboží. Cena u zboží, které není skladem, je pouze orientační. Dodavatel si vyhrazuje právo na změny cen bez předchozího upozornění. Důležitá informace pro maloobchodní zákazníky: při osobním odběru zboží na naší provozovně bez elektronické objednávky je nutné znát objednací kódy požadovaného zboží, jinak bude účtována cena uvedená v detailu zboží (bez elektronické objednávky a bez znalosti kódu zboží).

Platební podmínky :
Platbu za zboží lze provést hotově, dobírkou (účtujeme dobírkovné - ceny jsou uvedeny u jednotlivých typů expedic), zálohovou fakturou, platebním systémem PayU (účtujeme pouze poplatky správce systému, 2,3% z ceny objednávky + 20 Kč včetně DPH) nebo u stálých zákazníků bankovním převodem na základě faktury s odloženou splatností. V případě úhrady zálohovou fakturou můžete zaplatit i dle údajů v objednávce, kterou obdržíte emailem, ID objednávky použijte jako variabilní symbol nebo vyčkejte na standardní zálohovou fakturu, ta Vám bude zaslána  během naší pracovní doby. V případě úhrady zálohovou fakturou expedujeme zboží až po připsání příslušné částky na náš bankovní účet (platba je zpravidla připsána na náš b.ú. následující den po odeslání). V případě neuhrazení zálohové fakkury v termínu bude objednávka a zálohová faktura stornována. V případě bezhotovostní platby bude kontrolována totožnost osoby, která zboží přebírá, prosím, připravte si OP nebo PAS korespondující s údaji ve Vaší objednávce. V případě prodlení s placením standardní faktury je dodáváno pouze za hotové nebo dobírkou, čímž není dotčeno právo dodavatele na penalizaci odběratele a její vymáhání. Platební kartou je možné platit pouze přes naše webové stránky a jsou akceptovány pouze platební karty vydané v ČR a SR. Na naší provozovně platební karty nepřijímáme !

Dostupnost zboží :
V našem e-katalogu je uvedena skutečná skladová dostupnost na našem vlastním skladu, která je on-line. V případě odlišné dostupnosti Vás po zpracování objednávky budeme kontaktovat a dohodneme individuální termín dodání.

Dodací lhůty :
Objednávky expedujeme zpravidla ihned (dle dostupnosti zboží) nebo následující pracovní den při splnění platebních podmínek, dopravce Vám dodá zboží do 48 hodin (zpravidla do 24 hodin) po ČR, vyjma prosince, kde dochází ke zpoždění až o několik dní vzhledem k Vánočním svátkům. Bližší podrobnosti naleznete v níže uvedených odstavcích. Velkoobchodním zákazníkům sjednáváme individuální dodací termín.

Expedice zboží ČR :

Osobní odběr na naší provozovně v Praze 10
Bezproblémové parkování, zboží je možné po zakoupení odzkoušet a případně ihned vrátit (platí pro elektronické objednávky, ale zboží musí být dále prodejné).V případě objednávky prostřednictvím našeho e-katalogu budete emailem informováni o připraveném zboží, objednané zboží držíme připravené 10 dní, poté bude objednávka stornována. Zboží si po objednávce můžete vyzvednout ihned, ale vystavujete se možnému zdržení v závislosti na výši položek v objednávce. Důležitá informace pro maloobchodní zákazníky: při osobním odběru zboží na naší provozovně bez elektronické objednávky je nutné znát objednací kódy požadovaného zboží, jinak bude účtována cena uvedená v detailu zboží (Cena na prodejně). Platební kartou je možné platit pouze přes naše webové stránky, na naší provozovně platební karty nepřijímáme.

Doprava společností Česká pošta 
Zboží zasíláme Balíkem Do ruky, zásilka bude doručena cca do 48 hodin (zpravidla do 24 hodin) po zpracování objednávky. V případě objednávky prostřednictvím našeho e-katalogu budete o expedici zásilky informováni emailem. V emailu je odkaz na  přepravce, kde je možné sledovat online stav Vaší zásilky, v případě prodlení kontaktujte svou poštu. Za přepravné účtujeme 89,- Kč bez DPH (107,69 Kč včetně DPH) do hmotnosti zásilky 30 kg, pokud zásilka bude těžší než 30 kg, kontaktujeme Vás a dohodneme individuální cenu. V případě dobírky účtujeme dobírkovné 35,- Kč bez DPH (42,35 Kč včetně DPH). Jestliže nebudete zastiženi na Vámi uvedené adrese, bude zásilka uložena na Vaší poště 7 dnů. Při objednávce nad 5.000 Kč bez DPH (6.050 Kč včetně DPH) hradí přepravné dodavatel (vyjma zboží, které je finančně náročné na přepravu:  v tom případě Vás kontaktujeme a dohodneme individuální cenu) . V případě nedoručení zásilky v termínu (dostupnost zboží + 3 dny od Vaší objednávky) nás prosím ihned kontaktujte.

Doprava společností DPD soukromá adresa 
Tento typ přepravy je určen pro soukromé adresy (byt, dům). Před doručením zásilky budete telefonicky kontaktováni operátorem DPD. Zásilka bude doručena cca do 48 hodin (zpravidla do 24 hodin) po zpracování objednávky. Za přepravné účtujeme 99,- Kč bez DPH (119,79 Kč včetně DPH) do hmotnosti zásilky 50 kg, pokud zásilka bude těžší než 50 kg, kontaktujeme Vás a dohodneme individuální cenu. V případě dobírky účtujeme dobírkovné 30,- Kč bez DPH (36,30 Kč včetně DPH). Při zvolení této možnosti se musíte nacházet na Vámi uvedené adrese od 8:00 do 17:00 hod.  Při objednávce nad 5.000 Kč bez DPH (6.050 Kč včetně DPH) hradí přepravné dodavatel (vyjma zboží, které je finančně náročné na přepravu, v tom případě Vás kontaktujeme a dohodneme individuální cenu) . V případě nedoručení zásilky v termínu (dostupnost zboží + 3 dny od Vaší objednávky) nás ihned prosím kontaktujte.

Doprava společností DPD firemní adresa
Tento typ přepravy je určen je určen pouze pro firemní adresy !  Zásilka bude doručena cca do 48 hodin (zpravidla do 24 hodin) po zpracování objednávky. Za přepravné účtujeme 89,- Kč bez DPH (107,69 Kč včetně DPH) do hmotnosti zásilky 50 kg, pokud zásilka bude těžší než 50 kg, kontaktujeme Vás a dohodneme individuální cenu. V případě dobírky účtujeme dobírkovné 30,- Kč bez DPH (36,30 Kč včetně DPH). Při zvolení této možnosti se musíte nacházet na Vámi uvedené adrese od 8:00 do 17:00 hod.  Při objednávce nad 5.000 Kč bez DPH (6.050 Kč včetně DPH) hradí přepravné dodavatel (vyjma zboží, které je finančně náročné na přepravu, v tom případě Vás kontaktujeme a dohodneme individuální cenu) . V případě nedoručení zásilky v termínu (dostupnost zboží + 3 dny od Vaší objednávky) nás ihned prosím kontaktujte.

Doprava společností PPL Sprint 399 
Tento typ přepravy je určen pro sudy s motorovým olejem 60 L a zboží podobného charakteru, tato informace je uvedena v detailu zboží. Zásilka bude doručena cca do 48 hodin (zpravidla do 24 hodin) po zpracování objednávky. Za přepravné účtujeme 399,- Kč bez DPH (482,79 Kč včetně DPH) . Při zvolení této možnosti se musíte nacházet na Vámi uvedené adrese po celý den !!!

Doprava společností PPL Sprint 799 
Tento typ přepravy je určen pro sudy s motorovým olejem 208 L a zboží podobného charakteru, tato informace je uvedena v detailu zboží. Zásilka bude doručena cca do 48 hodin (zpravidla do 24 hodin) po zpracování objednávky. Za přepravné účtujeme 799,- Kč bez DPH (966,79 Kč včetně DPH) . Při zvolení této možnosti se musíte nacházet na Vámi uvedené adrese po celý den !!!

Rozvoz Obchod77.cz s.r.o. Praha a okolí
Stálým velkoobchodním zákazníkům v Praze a blízkém okolí zajišťujeme po dohodě závoz zboží.

Doplňující informace k přepravě Česká pošta, DPD
Vzhledem k našemu rozsáhlému sortimentu nelze některé zboží zasílat prostřednictvím přepravních služeb, např.: akumulátory, kapaliny chladiče a ostřikovače, destilovanou vodu a jiné zboží, které je vyloučeno z přepravy společností Česká pošta a DPD. V případě nestandardních rozměrů a vyšší hmotnosti můžou být dodatečně účtovány náklady na přepravu. Při převzetí zboží vždy zkontrolujte, zda zboží odpovídá daňovému dokaldu a objednávce. V případě nedoručení zásilky v termínu (dostupnost zboží + 3 dny od Vaší objednávky) nás ihned prosím kontaktujte, zjistíme Vám, kde se zásilka nachází. Při poškození obalu doporučujeme zásilku nepřebírat ! V případě, že odmítnete poškozenou zásilku převzít, napište příslušnému dopravci: "nepřevzato z důvodu poškození zásilky" a o této skutečnosti nás prosím ihned informujte. Termíny dodání u přepravních služeb Česká pošta a DPD se v prosinci prodlužují až o několik dní vzhledem k Vánočním svátkům, pokud požadujete doručení do 24.12.20XX, je poslední objednávka do 17.12.20XX 10:00 hodin.

Obrázky a popisy zboží :
Vážení zákazníci, naše firma se Vám snaží nabídnout aktuální obrázky a popisy zboží, ale naši dodavatelé (výrobci) nám zpravidla nedávají k dispozici potřebné informace, proto prosíme považujte obrázky za ilustrační a popisy zboží za orientační. Tuto informaci prosím neberte tak, že Vám chceme vnutit něco jiného, ale opravdu není v našich silách udržovat aktuální stav při dodržení našich prodejních cen.

Zrušení objednávky :
Objednávku lze zrušit v určité fázi v zákaznickém rozhraní, nebo na kontaktních údajích, ale tím není dotčeno právo na storno poplatky.
 

Odstoupení od smlouvy pro občany :
V případě objednávky pomocí prostředků komunikace na dálku může kupující občan odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů bez udání důvodu, vyjma zboží, které bylo vyrobeno na zakázku. Při odstoupení od smlouvy má právo dodavatel na vrácení případných dárků, bonusů a skutečných nákladů vynaložených na vrácení zboží. Finanční částky vracíme pouze převodem na bankovní účet (po obdržení podepsaného dobropisu - bude Vám zaslán emailem) nebo v hotovosti na naší provozovně. Potřebný formulář na odstoupení od smlouvy (ke stažení zde) zašlete spolu s vráceným zbožím na vlastní riziko a náklady

Odstoupení od smlouvy pro podnikatele :
(daňový doklad, kde je uvedeno IČ kupujícího)
V případě objednávky pomocí prostředků komunikace na dálku může kupující odstoupit od smlouvy bez udání důvodu, vyjma zboží, které bylo vyrobeno na zakázku. K vrácenému zboží účtujeme buď poplatky nebo můžeme nabídnout kupujícímu náhradní plnění. V případě nedohodnutí se na náhradním plnění bude zboží zasláno zpět na náklady kupujícího. Při odstoupení od smlouvy má právo dodavatel na vrácení případných dárků, bonusů a nákladů vynaložených s vrácením zboží. Finanční částky vracíme pouze převodem na bankovní účet (po obdržení podepsaného dobropisu - bude Vám zaslán emailem) nebo v hotovosti na naší provozovně. Potřebný formulář na odstoupení od smlouvy (ke stažení zde) zašlete spolu s vráceným zbožím na vlastní riziko a náklady.
  
Záruční podmínky :
Prodávající ručí za funkčnost zboží, pokud je provozováno v předepsaných podmínkách, po dobu životnosti stanovenou v technické normě. Není-li u zboží záruční list, nahrazuje ho daňový doklad.

Reklamace zboží :
Kupující doručí na vlastní náklady (zásilky na dobírku nepřijímáme, není-li předem dohodnuto jinak) a riziko reklamované zboží na adresu naší provozovny s vyplněným reklamačním protokolem (reklamační list ke stažení zde, nemusíte vypisovat náš reklamační protokol, ale uveďtě všechny údaje v něm požadované). Pokud chcete, abychom vyzvedli zásilku na naše náklady, kontaktujte nás, zajistíme vyzvednutí reklamovaného zboží (na Vámi uvedené adrese musí být zásilka k dispozici od 8:00 do 18:00). Odpovědný pracovník reklamačního oddělení posoudí reklamovanou vadu a rozhodne o vyřízení reklamace, pokud je to možné, ihned. O uplatnění reklamace sepíše pracovník reklamační protokol, ve kterém uvede popis reklamované vady, způsob a termín vyřízení reklamace (nejpozději do 30 dnů od uplatnění reklamace). V případě, že posoudí reklamaci jako neodůvodněnou, uvede tuto skutečnost v reklamačním protokolu (zamítnutá reklamace). Reklamace řešíme zpravidla ihned výměnou zboží nebo vrácením finanční částky (částky vracíme pouze převodem na bankovní účet nebo v hotovosti na naší provozovně). Reklamace zboží se řídí platnými ustanoveními Občanského, případně Obchodního zákoníku, není-li uvedeno jinak.

Rozpor s kupní smlouvou a dodání poškozeného zboží pro občany :
Pokud kupující spotřebitel zjistí poškození dodaného zboží, je povinen ihned kontaktovat přepravní službu, od které zboží obdržel (Česká pošta, DPD),  a sepsat reklamační protokol o poškození zboží, při reklamaci u České pošty postupte náhradu odesílateli (budeme řešit reklamaci za Vás). Kopii reklamačního protokolu prosím neprodleně zašlete na adresu naší provozovny. Reklamační řízení probíhá u přepravců odlišně, vždy je nutné dodržet postup daného přepravce ! Dle vyřízení reklamace poškozeného zboží přepravcem bude postupováno dále, např. zaslání nového zboží, vrácení finanční částky, zamítnutí reklamace. Pokud kupující spotřebitel zjistí jakýkoliv rozdíl mezi daňovým dokladem a skutečně dodaným zbožím, důrazně doporučujeme ihned (nejlépe do 24 hodin) prokazatelným způsobem kontaktovat naší společnost k odstranění těchto vad. Nároky kupujícího spotřebitele řeší Občanský zákoník. V případě kupujícího spotřebitele se rozpor s kupní smlouvou, který se objevil do 6 měsíců ode dne převzetí zboží považuje za rozpor existující již při jejím přijetí, ledaže kupující o rozporu prokazatelně věděl v okamžiku přijetí zboží a toto zboží i přes toto přijal bez výhrad. V takovém případě má kupující spotřebitel právo volby řešit odstranitelnou vadu záruční opravou či výměnou věci za bezvadnou. Není-li takový postup možný, má kupující spotřebitel právo na přiměřenou slevu z ceny nebo od smlouvy odstoupit.

Rozpor s kupní smlouvou a dodání poškozeného zboží pro podnikatele :
(daňový doklad kde je uvedeno IČ kupujícího)
Pokud kupující zjistí poškození dodaného zboží, je povinen ihned kontaktovat přepravní službu od které zboží obdržel (Česká pošta, DPD )  a sepsat reklamační protokol o poškození zboží,  při reklamaci u České pošty postupte náhradu odesílateli (budeme řešit reklamaci za Vás)Kopii reklamačního protokolu prosím neprodleně zašlete na adresu naší provozovny. Reklamační řízení probíhá u přepravců odlišně, vždy je nutné dodržet postup daného přepravce ! Dle vyřízení reklamace poškozeného zboží přepravcem bude postupováno dále, např. zaslání nového zboží, vrácení finanční částky, zamítnutí reklamace. Kupující je povinen prohlédnout zboží co nejdříve po převzetí zboží, nejpozději však do 24 hodin od převzetí s výjimkou případů, kdy zboží bylo zakoupeno na naší provozovně. Pokud kupující zjistí poškození zboží, jakýkoliv rozdíl mezi záručním a dodacím listem, daňovým dokladem a skutečně dodaným zbožím, je povinen ihned (nejpozději do 24 hodin) prokazatelným způsobem tuto skutečnost oznámit naší firmě Obchod77.cz s.r.o. .Pokud tak neučiní, nebude na jeho pozdější reklamaci brán zřetel.

Prodejní doba :
Pracovní dny od 8:00 do 17:00 hodin

Výhrada vlastnictví a zasílání obchodních informací : 
Zboží zůstává až do úplného zaplacení majetkem firmy Obchod77.cz s.r.o. . Velkoobchodním zákazníkům budou automaticky zasílány obchodní informace e-mailem, nebude-li dohodnuto jinak.

Penále z prodlení, poplatky, storno poplatky a související :
V případě prodlení platby bude účtováno penále ve výši 0,15% za každý den prodlení, minimálně však 100,- Kč bez DPH (121 Kč včetně DPH).  Zákazník schválením těchto obchodních podmínek souhlasí s následujícím postupem při prodlení své platby. Nejprve bude zaslána upomínka č.1, poté upomínka č.2 (upomínky jsou zasílány emailem, faxem, doporučeným dopisem, nebo jiným způsobem)Pokud i přes tyto upomínky nebude pohledávka uhrazena, nebo písemně sjednána jiná dohoda, budou vyčísleny celkové náklady spojené s vymáháním pohledávky a tato pohledávka bude podstoupena specializované firmě, v této fázi bohužel již nedokážeme ovlivnit další postup. V případě nepřevzetí objednaného zboží ze strany kupujícího bude účtován storno poplatek ve výši skutečných nákladů (dopravné, poštovné, balné a ostatní vzniklé náklady). V případě nepřevzetí již uhrazeného zboží v řádném termínu (10 dní od vyrozumění) bude účtováno "skladné" 20,00 Kč bez DPH (24,20 Kč včetně DPH) za každý započatý den po řádném termínu vyzvednutí (nebude-li dohodnuto jinak).

Obaly :
Dodavatel je součástí systému zpětného odběru a využití obalů EKO-KOM pod evidenčním číslem EK-F00060535.

Doplňující informace :
Naše firma neupřednostňuje žádný z uvedených platebních či dodacích způsobů, je to jen Vaše rozhodnutí.

Ochrana osobních údajů :
Provozovatel, prohlašuje že veškeré osobní údaje jsou důvěrné. Budou použity pouze pro interní potřebu, nebudou jinak zveřejňovány a poskytovány třetím osobám, vyjma potřebných údajů, sloužící k přepravě zboží a vymáhání pohledávek.

Duševní vlastnictví :
Jakékoli užití stránek jiné než pro osobní spotřebu, je bez písemného povolení od naší firmy  zakázáno. V případě porušení tohoto ustanovení bude postupováno dle platných právních předpisů. Dodržování tohoto ustanovení je pravidelně automaticky kontrolováno, je posuzována zejména shoda textů a obrázků (obrázky jsou digitálně podepsány). V případě zjištění neoprávněného užití našeho duševního vlastnictví, Vám budeme účtovat (případně vymáhat) dle tohoto platného ceníku.

Nahoru

 
 
 
 
 
 

Victron Energy Cerbo GX MK2 BPP900451100

 

bez DPH: 6 606,16 Kč
s DPH: 7 993,45 Kč
 

Victron Energy SmartSolar MPPT 100/20 (up to 48V)

 

bez DPH: 1 776,38 Kč
s DPH: 2 149,42 Kč
 

Victron Energy SmartSolar MPPT 250/70-Tr VE.Can

 

bez DPH: 9 664,49 Kč
s DPH: 11 694,03 Kč

Kompletní přehled »

 

Akumulátor Motobatt 12V 3,8Ah MB3U 50A

 

bez DPH: 348,00 Kč
s DPH: 421,08 Kč
 

YATO Nástavec 1/4" 12 mm šestihranný, YT-1411

 

bez DPH: 12,21 Kč
s DPH: 14,77 Kč
 

YATO Vrták do betonu SDS+ 6 x 160 mm X-TIP, YT-4202

 

bez DPH: 29,11 Kč
s DPH: 35,22 Kč

Kompletní přehled »

 
Navštívené produkty
naposledy navštívené produkty
 
 
 
 
MANN-FILTER WK 8014 Typ vozidla:Užitkové MACK: 5001858091, RENAULT TRUCKS: 50 01 846 015,
YATO Nástavec 1/2" 11 mm šetihranný, YT-1204 Nástavec šestihranný 1/2" (12,5mm) vyroben z kvalitní chromvanadiové slitiny oceli CrV 50BV30 a splňující normu DIN 3121 s celkovou délka 38mm. Funkce AS-DRIVE umožňuje vyvinout větší kontaktní sílu, neboť ke kontaktu se šroubem nedochází na hranách šestihranu, nýbrž v první třetině styčných ploch. Tím nedochází k poničení hlavice šroubu a ořech mnohdy povolí i matice a šrouby již poničené. D1 průměr (mm) 16 D2 průměr (mm) 22...
Sada náhradních autožárovek MAZDA CX-7 2007- Sada náhradních autožárovek obsahuje jednotlivé autožárovky pro konkrétní typ vozidla. Vždy je nutné zkontrolovat složení sady dle Vašich světlometů, protože nejde jednoduše přiřadit sadu k jednotlivým typům vozidel (žárovky jsou závislé na výbavě vozidla, značce světlometu, adt.). Pokud je v názvu sady pomlčka uvedená před rokem, to značí, že sada je určena do tohoto roku výroby např. -00 nebo -2000. Pokud je pomlčka uvedena za rokem, to značí, že...
Tyč majáku s úchytem svařovací
YATO Kleště na hadicové spony, YT-06475 Profesionální kleště pro hadicové spnony. Jsou určeny pro odstraňování kabelových spon a spon gumových hadic používaných u značek VW, Audi, Citroen, Fiat, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault. Zhotovení čelistí z kované, broušené oceli poskytujíce velmi silnou strukturu a s ní spojenou vydrž materiálu. Pro větší pohodlí je rukojeť opláštěna PVC potahem. Kleště mají délku 170 mm.
Stěrače FLAT SET (CUBE) 530+480mm Sada dvou plochých stěračů FLAT (řidič + spolujezdec) se speciálním uchycením. Délky stěračů a systém uchycení na ramínko jsou přizpůsobeny vybraným vozům, viz aplikační tabulka. U některých typů vozidel nejde jednoznačně určit, jaký typ uchycení byl při výrobě použit, vždy je proto nutné, porovnat délky a způsob uchycení s Vaším typem. Určeno pro vozy: Seat Cordoba 05/06 - 11/09 Seat Ibiza 02/06 - 11/09 VW Polo [9N3] 05/05 - 12/09 VW Polo Classic...
YATO Palička gumová 265 g 30mm, YT-4624 Šetrné kladivo s úderovými hlavami z gumy. Dvoudílné těleso z ocelové litiny, s úderovými hlavami a dřevěnou rukojetí. Všechny díly lze vyměnit. Upevnění se provádí pomocí šroubu. Obě strany s černými, středně tvrdými hlavami z gumového kompozitu. délka (mm) 318 průměr (mm) 30 šířka (mm) 94
MANN-FILTER C 31/1 Typ vozidla:Průmysl
YATO Nástavec 1" rázový šestihranný 36 mm CrMo, YT-1191 Kovaný ořech s vnitřním šestihraným profilem 36 mm a připojovacím čtyřhranem 1". Je vyroben z kvalitní chrom molybdenové slitiny oceli CrMo SCM440. Profil šestihranu používá speciální úpravu tzv. AS DRIVE, která je významně účinná pro přenos síly pro povolení a zamezuje poničení hlavy šroubu. • Šestihran 36 mm • Připojovací čtyřhran 1" • Délka 65 mm • Kovaný Cr Mo SCM 440 D1 průměr (mm) 57 délka (mm) 65 rozměr (mm) 36...
Stěrače sada HEYNER ALL SEASON 600 + 380mm + adaptér SA30032 Budou dodány níže uvedené komponenty: - 1x Stěrač HEYNER ALL SEASONS 600mm grafit 24" - 1x Stěrač HEYNER ALL SEASONS 380mm grafit 15" - 1x Adaptér na stěrač Alca, Heyner PTSada 2ks Pokud nechcete celou sadu, zakupte pouze odpovídající délku výše uvedeného stírátka, a to včetně adaptéru, pokud ho sada obsahuje (stěrač u řidiče je zpravidla delší).
 

© Copyright Obchod77.cz s.r.o. 2024